PNG - 14.9 KB

Ahir a Son Sardina

Publicat: 26 / jul / 2013  |  Actualitat ferroviària

Ahir, de set a vuit del vespre, ens varem reunir a l’estació de Son Sardina del tren de Soller una serie de persones que estimam el ferrocarril, socis i no socis de l’AAFIB, per a donar un homenatge a les víctimes del accident de Santiago i expressar el nostre dolor i solidaritat amb els ferits i els familiars de les víctimes.
Un minut de silenci en el seu honor i una voluntat expressa de que per molta crisi que hi hagi, la seguretat ferroviària ha de ser reforçada per damunt de tot ja que els que estimam al ferrocarril com eina de progrés, no estimam a la mort. Passatgers del Alvia accidentat, familiars i amics, estireu sempre en el nostre record.

Ayer, de siete a ocho de la tarde, nos reunimos en la estación de Son Sardina del tren de Soller una serie de personas que amamos el ferrocarril, socios y no socios de la AAFIB, para dar un homenaje a las victimas del accidente de Santiago y expresar nuestro dolor y solidaridad con los heridos y los familiares de las víctimas.
Un minuto de silencio en su honor y una voluntad expresa, de que por mucha crisis que haya, la seguridad ferroviaria debe ser reforzada por encima de todo ya que los que amamos al ferrocarril como herramienta de progreso, no amamos a la muerte .
Pasajeros del Alvia accidentado, familiares y amigos, estareis siempre en nuestro recuerdo.

Tags: